| Harput Muzik | Sanal Alemin Müzik Noktası |
|
| Bülent Ersoy Full Albüm Serisi | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Sahin Administrator
Mesaj Sayısı : 191 Yaş : 42 Nerden : Elazığ İş/Hobiler : Sanatçı Lakap : Müzisyen Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Bülent Ersoy Full Albüm Serisi Cuma Mart 06, 2009 2:16 pm | |
| Bülent Ersoy Full Albümleri
tüm dosyalar için şifre : excelci
Bulent Ersoy - Ablan Kurban Olsun
ABLAN KURBAN OLSUN SANA AĞLAMA SEVDAM AYRILIK DELİ EDER BENİ FARKETMEZ GÜNAHIMSIN SEBABIMSIN HAM MEYVAYI İKİ GÖZÜM İKİ ÇEŞME SORMA YAR DİLİNE YILLAR YÜRÜYORUM
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - Ak Guvercin
Biridebirbinidebir Cekemezlersevgimizi Cekinmem Itirazimvar Neduamsinnedebedduam Sabahakadar Sarkilardanfaltutum Sendeoylesev Senisanaemanetediyorum Sevgilimvarizmirli Sikayetimvar Sitemleryetmiyor Susturallahim
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - Akilli Ol
Bülent Ersoy - Alli Turnam Bülent Ersoy - Ayrilma Benden Bülent Ersoy - Beyzadem Bülent Ersoy - Hadi gel Bülent Ersoy - Hudey Bülent Ersoy - Limon Olma (Akilli Ol) Bülent Ersoy - Mendil Bülent Ersoy - Mor Aksamlar Bülent Ersoy - Senin Icin Agladim Bülent Ersoy - Sensizligin Tadi Yok Bülent Ersoy - Vur Vur (Inlesin) Bülent Ersoy - Yazil Bana (Takil Bana)
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - Alaturka 1995
ALIVERİN BAĞLAMAMI ÇALAYIM ALLI YEMENİ ANLADIM SEVMEYECEKSİN BENİ SEN NAZLI ÇİÇEK AZİZ İSTANBUL BAKMIYOR ÇEŞMİ SİYAH FERYADE BEKLERİM HER GÜN BU SAHİLLERDE MAHSUN BÖYLE BEN DÖNÜLMEZ AKŞAMIN UFKUNDAYIZ GÖNLÜM YARALI BİLMİYORUM YAR BANA NE OLDU KARAM KİMSEYE ETMEM ŞİKAYET AĞLARIM BEN HALİME MEZAR TAŞLARI NERELERDE KALDIN EY SERVİ NAZIM SAYDEYLEDİ BU GÖNLÜMÜ BU GÖZLERİN AHU ZAMAN VARKİ HER BEZM-İM ARASIN
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - Alaturka 2000
AVUÇLARIMDA HALA SICAKLIĞIN VAR BEN KÜSKÜNÜM FELEĞE BU AKŞAM BÜTÜN MEYHANELERİNİ ÇİLE BÜLBÜLÜM ÇÖKERTME DERTLERİ ZEVK EDİNDİM ESKİ DOSTLAR GECELER KADERE BAK ÖMRÜMÜZÜN SON DEMİ PİŞMAN OLURDA BİR GÜN SENİ BEN ELLERİN OLASIN DİYE Mİ SEVDİM SEVMEKTEN KİM USANIR
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - Anilardan Bir Demet
Avuclarimdahalasicakliginvar Bulbuluncilesi Catilmiskaslarinla Darginayrilmayalim Gitmekmizor Kapinhercaldikca(Benikaybettinartik) Mademkustundargindin Oagacinalti Senboyleistedin Seninlebirsonbahar Veda Veda(enstrumental) Yakanlaryakmis Yalan
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - Beddua
Bülent Ersoy - Anladim Ki Daha Dolmamis Cilem Bülent Ersoy - Beddua Bülent Ersoy - Ben De Kulunum Allahim Bülent Ersoy - Bir Bakista Bagladin Bülent Ersoy - Bu Aksam Gün Batarken Gel Bülent Ersoy - Gelmedin Bir Kereden Maada Bülent Ersoy - Gözümde Daim Hayali Cana Bülent Ersoy - Iste Bizim Hikayemiz Bülent Ersoy - Leyla Bir Özge Candir Bülent Ersoy - Senin Askinla Cark Oldum Bülent Ersoy - Yaklasiyor Gün Be Gün Bülent Ersoy - Yayli Tambur Taksimi (Haber Gelmez) Bülent Ersoy - Yillar Ne Cabuk
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - Benim Dunya Guzellerim
Aglamasincocuklar Benimdunyaguzellerim Cehennemazabim Inkaretme Koyumunyagmurlari Saatoniki Sansimyokmus Senolyeter Yaonugeriver Yuzunugoremem
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - Best Of 2007
Bülent Ersoy - 01 - Ablan Kurban Olsun Sana Bülent Ersoy - 02 - Beddua Bülent Ersoy - 03 - Ahle Yar Bülent Ersoy - 04 - Biz Ayrılamayız Bülent Ersoy - 05 - Bu akşam Bütün Meyhaneleri Bülent Ersoy - 06 - Hatıram Olsun Bülent Ersoy - 07 - Mazaallah Bülent Ersoy - 08 - Sefam Olsun Bülent Ersoy - 09 - Geceler Bülent Ersoy - 10 - Gitme Bülent Ersoy - 11 - İtirazım Var (Cd Bonus)
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - Bir Sen Birde Ben
Bülent Ersoy - Aksam Olmadan Gel Bülent Ersoy - Beni Seveni Istiyorum Bülent Ersoy - Bir Sen Birde Ben Bülent Ersoy - Böyle Ayrilik Olmaz Bülent Ersoy - Gördü Gözlerim Bülent Ersoy - Hava Nasil Oralarda Bülent Ersoy - Hesabim Var Bülent Ersoy - Icimdeki Özlemi Bülent Ersoy - Kar Tanesi Bülent Ersoy - Kaybolan Yillar Bülent Ersoy - Ne Gelen Ne Soran Var Bülent Ersoy - Unutamazsin
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - Bir Tanriyi Birde Beni Unutma
Asikoldur Askduasi Aylargeciyor Bensizeygul Birtanriyibirdebeniunutma Habgah-i Hayatbudur Icimdekimvardir Kusadetalihim Meyilalinle Rastperevgulsendeahi Sazkarpesrevyarhemise Segahpersevetdioguzel Suyikagithanade
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - BirZamanlar
Bülent Ersoy - Beddua Bülent Ersoy - Bilemezsin Sen Bülent Ersoy - Biz Ayrilamayiz Bülent Ersoy - Dogum Günü Bülent Ersoy - Geceler Bülent Ersoy - Geceler Yarim Oldu Bülent Ersoy - Gitme Bülent Ersoy - Hatiram Olsun Bülent Ersoy - Iste Bizim Hikayemiz Bülent Ersoy - Isyan Ederim Bülent Ersoy - Mahseri Yasiyorum Bülent Ersoy - Onun Nikahi Bende
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - Biz Ayrilamayiz
Bizayrilamayiz Bizayrilamayizenst Geceler Gozyasimdasaklisin Gunlerdiricimecoktuayrilik Hicbirseydegozumyok Isyanederim Olmadi Olmazmi Sordunmu
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - Bizim Hikayemiz
BEDDUA BEN KÜSKÜNÜM FELEĞE BİR HÜZÜN ÇÖKTÜ YİNE BU AKŞAM GÜN BATARKEN GEL DÖNÜLMEZ AKŞAMIN GECELER GÜZEL GÜN GÖRMEDİ İŞTE BİZİM HİKAYEMİZ KİMLER UNUTMADI Kİ KIRDIN ÜMİDİMİ MAHŞERİ YAŞIYORUM OLANLAR OLDU GEÇTİ ONUN NİKAHI BENDE SESİMDE ŞARKISI AŞKIN VURUN BENİ ÖLDÜRÜN
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - Canımsın
BÜLENT ERSOY - Track 10 BÜLENT ERSOY - Track 1 BÜLENT ERSOY - Track 2 BÜLENT ERSOY - Track 3 BÜLENT ERSOY - Track 4 BÜLENT ERSOY - Track 5 BÜLENT ERSOY - Track 6 BÜLENT ERSOY - Track 7 BÜLENT ERSOY - Track 8 BÜLENT ERSOY - Track 9
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - Dogum Gunun
Birbirlerine Birseyvararamizda Bizayrilamayiz Dedilerzamanlahep Dogumgunun Gokyuzundedumanduman Gurbet Imkansiz Nefayda Ruyalardabulusuruz Soylemeyin Yargeliyor
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - Dunya
Bülent Ersoy - Söylemeyin Bülent Ersoy - Baharlar Yoruldu Bülent Ersoy - Bekleyecegim Bülent Ersoy - Bir Sey Var Aramizda Bülent Ersoy - Ceza Bülent Ersoy - Cik Git Benim Dünyamdan Bülent Ersoy - Dinmiyor Hic Bu Aksam Bülent Ersoy - Dünya Bülent Ersoy - Gülüm
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - Gunahkar
Aksamoldu Albumlerebaktiginoluyormu Belkibirsabah Bennazlagezerken Cayaineraglarim Deligibisevdim Geceninmatemini Gulsenihusnune Icimehephuzundoluyor Kamercehre Kapildimgidiyorum Ruyagibigecenyillar Saclarintarumar Sazlarcalinir Sislendihava Siyahgozlerinden Yareninisvedir
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - Hatiram Olsun
Bülent Ersoy - Beni Aglatmaya Kimin Hakki Var Bülent Ersoy - Bilemessin Sen Bülent Ersoy - Darilmazmiyim Bülent Ersoy - Dogum Günüm Bülent Ersoy - Gitme Bülent Ersoy - Hatiram Olsun Bülent Ersoy - Kaderinden Kurtulan Varmi Dünyada Bülent Ersoy - Sevda Bülent Ersoy - Yardim Istiyorum Bülent Ersoy - Yarina Cikmaya Senedim Mi Var
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - Ikimizinyerine (Duskunumsana)
Anlatamadim Bekleyis Birdahasevmekyok Birsevgiistiyorum Dunya Duskunumsana Hayatmerdiveni Ikimizinyerine Nefayda Senvarsindiye
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - Istiyorum
Bülent Ersoy - Söylemeyin Bülent Ersoy - Baharlar Yoruldu Bülent Ersoy - Bir Sey Var Aramizda Bülent Ersoy - Ceza Bülent Ersoy - Dinmiyor Hic Bu Aksam Bülent Ersoy - Ikimiz Icin Bülent Ersoy - Istiyorum Bülent Ersoy - Nerden Nereye Geldik Bülent Ersoy - Rüyalarda Bulusuruz Bülent Ersoy - Yar Geliyor
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - Klasikleri
Ayrilik Bizayrilamayiz Dogumgunum Gunahimsinsevabimsin Hicbirseydegozumyok Nedenbenimkaderimherkesten Sorma Yardiline Yillar Zaliminzulmu
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - Konseri 2
Asikoldurkimkilarcaninfedacananima Askinicimderuyakalbimdeduyaduya Aylargeciyorsenbanahalageleceksin Aynalar Bunesevgiahbuneizdirap Ettioguzelahdevefamujdelerolsun Hergeceyollardagozledimseni Icimdekimvardirbirbilebilsen Kalbimekoybasinidoktornabzimibirak Suy-ikagithanedemecnunmisal Yarhemisedildesuhaneldesazkarimdir
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - ZidduBulent Ersoy - Maazallah
AŞK YETMİYOR ÇAYIRDA BULDUM SENİ DOĞDUĞUM TOPRAKLARDAN DÜNYA ZALİM GEL KARLI KAYIN KIRMIZI GÜL GÜL MAAZALLAH SORMA GİTSİN UZUN İNCE B,İR YOLDAYIM DAĞLAR, YÜKSEK YÜKSEK TEPELERE YORULDUM ZALİMİN ZULMÜ
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - Ziddu[/b]
En son Sahin tarafından Perş. Mart 19, 2009 2:06 am tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi | |
| | | Sahin Administrator
Mesaj Sayısı : 191 Yaş : 42 Nerden : Elazığ İş/Hobiler : Sanatçı Lakap : Müzisyen Reputation : 0 Points : 0 Kayıt tarihi : 24/02/09
| Konu: Geri: Bülent Ersoy Full Albüm Serisi Cuma Mart 06, 2009 2:16 pm | |
| Bulent Ersoy - Meyhaneci
Asikindansennasilbiktin Dilharabi Gonulaskinla Gulhazinsumbulperisan Gulyuzlulerinsevkinegel Hastakalbimdeyanan Hermevsim Kemantaksimi Kimiderttenicermis Meyhaneci Mey-ilalinle Pesrev Tanburveneytaksimi Udtaksimi Yaklasiyorgunbegun Yaniyormuyesilkoskunlambasi
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - Ziddu
Bulent Ersoy - Optum Yanaklarindan
Bülent Ersoy - Anilar Bülent Ersoy - Belalim Bülent Ersoy - Bir Garip Asigim Ben Bülent Ersoy - Biribirilerine Bülent Ersoy - Dediler Zamanla Hep Azalirmis Sevgiler Bülent Ersoy - Gökyüzünde Duman Duman Bulutsun Bülent Ersoy - Karadir Su Bahtim Bülent Ersoy - Neden Benim Kaderim Herkezden Farkli Bülent Ersoy - Öptüm Yanaklarindan Bülent Ersoy - Öyle Özledimki Bülent Ersoy - Sevgi Dolu Su Gönlüm Bülent Ersoy - Telli Telli Bülent Ersoy - Unut Gözlerim
Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - Ziddu
Bulent Ersoy - Orkide 1
BİR BAKIŞLA BAĞLADIN BİR ZAMANLAR MAZİYE BAK HÜZZAM PEŞREVİ AKŞAM DÖNÜŞÜ GEÇTİM KAPILDIM GİDİYORUM KARCIĞAR PEŞREVİ - DİLE DÜŞTÜM KEMAN TAKSİMİ HASTAYIM YAŞIYORUM O AHU BAKIŞLARA SENİ SESİNİ SÖYLEYEMEM DERDİMİ UNUTMADIM SENİ BEN ÜMİDİNİ KİRPİKLERİNE BAĞLADI GÖNLÜM YAYLI TANBUR TAKSİMİ DÜN GECE MEHTABA DALIP
Bulent Ersoy - Orkide 2
AYRILIK ATEŞTEN BİR OK BELKİ BİR SABAH GELECEKSİN BENKÜSKÜNÜM FELEĞE GECELER YARİM OLDU GÖNLÜM ESHAR İÇİNDE İÇİME HEP HÜZÜN DOLUYOR NİKSARIN FİDANLARI RÜYA GİBİ UÇAN YILLAR RÜYA GİBİ UÇAN YILLAS SAZLAR ÇALINIR ÇAMLICANIN BAHÇELERİNDE ÜMİTSİZ BİR AŞKA DÜŞTÜM
Bulent Ersoy - Ölmeyen Sarki
Bülent Ersoy - Aksam Oldu Hüzünlendim Bülent Ersoy - Ask Yarasi Bülent Ersoy - Aynalar Bülent Ersoy - Bir Tanriyi Birde Beni Unutma Bülent Ersoy - Hasretine Alistim Bülent Ersoy - Her Mevsim Icimden Gelir Gecersin Bülent Ersoy - Meyhaneci Bülent Ersoy - Ölmeyen Sarki Bülent Ersoy - Toprak Alsin Muradimi
Bulent Ersoy - Ruyalarda Buluşuruz
Bülent Ersoy - Günes Gibi Bülent Ersoy - Ikimiz Icin Bülent Ersoy - Istiyorum Bülent Ersoy - Namusumsun Bülent Ersoy - Nerden Nereye Geldik Bülent Ersoy - Rüyalarda Bulusuruz Bülent Ersoy - Sefam Olsun (Oh Oh) Bülent Ersoy - Ya Habibi Bülent Ersoy - Yar Geliyor Bülent Ersoy - Yasamaktan Korkmuyorum Bülent Ersoy - Yedin Beni (Vidi Vidi) Bülent Ersoy - Yüregime Yazdim
Bulent Ersoy - Seçmeleri
AVUCLARIMDA_HALA_SICAKLIGIN BEN_KUSKUNUM_FELEGE BU_AKSAM_BUTUN_MEYHANELERINI BULENT ERSOY - GOZ YASIMDA SAKLISIN BULENT ERSOY - HIC BIR SEYDE GOZUM YOK bülent_ersoyOMRUMUZUN_SON_DEMI CILE_BULBULUM COKERTME DERTLERI_ZEVK_EDINDIM ESKI_DOSTLAR-BILEMEZSINKI GECELER KADERE_BAK PISMAN_OLURDA_BIR_GUN SENI_BEN_ELLERIN_OLSUN_DIYEMI_SEVDIM SEVMEKTEN_KIM_USANIR
Bulent Ersoy - Sefam Olsun
BEKLEYECEĞİM ÇIK GİT BENİM DÜNYAMDAN DÜNYA GÜLÜM GÜNEŞ GİBİ NAMUSUMSUN SEFAM OLSUN (OH OH) YA HABİBİ YAŞAMAKTAN KORKMUYORUM YEDİN BENİ (VIDI VIDI) YÜREĞİME YAZDIM
Bulent Ersoy - Siirlerle Sarkilarla
Bülent Ersoy - Bu Gece Bir Baska Bülent Ersoy - Cekinmem Bülent Ersoy - Fal Tuttum Bülent Ersoy - Itirazim Var Bülent Ersoy - Kadere Sikayet Bülent Ersoy - Ne Dumansin Nede Beddua Bülent Ersoy - Sen Benimsin Bende Senin Bülent Ersoy - Seversen Eger Bülent Ersoy - Sevgilim Var Gurbette Bülent Ersoy - Sustur Allahim Bülent Ersoy - Yemin
Bulent Ersoy - Söyle Yavruum
Aksamoldu Albumlerebaktiginoluyormu Belkibirsabah BendekulunumAllah'im Cayaineraglarim Deligibisevdim Geceninmatemi Gulsen-ihusnune Icimehuzundoluyor Kamercehre Kapildimgidiyorum Ruyagibiucanyillar Sazlarcalinir Sennazlagezerken Sislendihava Siyahgozlerinden Yareninisvedir
Bulent Ersoy - Toprak Alsin Muradimi
Askinicimderuya Aynalar(maya) Ayrilikyariolmekmis Bunesevgiahbuneizdirap Gonulaskinla Hastakalbimdeyanan Hergeceyollarda Kalbimekoybasinidoktor Olmeyensarki Toprakalsinmuradimi Umitsizbekleyis Unutbeni Yalnizligaalistim
Bulent Ersoy - Türk Sanat Müziği Konseri
AŞIK OLDUM KİM KILAR CANIN FEDA CANANINA AŞKIN İÇİMDE RÜYA KALBİMDE DUYA DUYA ATDİ O GÜZEL AHDE VEFA MÜJDELER OLSUN AYLAR GEÇİYOR SEN BANA HALA GELECEKSİN AYNALAR BU NE SEVGİ AH BU NE IZIRAP HER GECE YOLLARDA GÖZLEDİM SENİ İÇİMDE KİM VARDIR BİR BİLEBİLSEN KALBİME KOY BAŞINI DOKTOR NABZIMI BIRAK SUY-İ KAĞITHANEDE MECNUN MİSAL YAR HEMİŞE DİLDE SÜHAN SAZ KARIMDIR
Bulent Ersoy - Unut Gozlerim
Bülent Ersoy - Anilar Bülent Ersoy - Belalim Bülent Ersoy - Bir Garip Asigim Ben Bülent Ersoy - Biribirilerine Bülent Ersoy - Dediler Zamanla Hep Azalirmis Sevgiler Bülent Ersoy - Gökyüzünde Duman Duman Bulutsun Bülent Ersoy - Karadir Su Bahtim Bülent Ersoy - Neden Benim Kaderim Herkezden Farkli Bülent Ersoy - Öptüm Yanaklarindan Bülent Ersoy - Öyle Özledimki Bülent Ersoy - Sevgi Dolu Su Gönlüm Bülent Ersoy - Telli Telli Bülent Ersoy - Unut Gözlerim
Bulent Ersoy - Uzelli 2002
Ayrilikyariolmekmis Bensizgonul Gonulaskinla Gulsendeyine Habgahi Hastakalbimdenyanan Hayatbudursevgilim Kusadetalihim Meyilalinli Tutimucize Umitsizbekleyis Unutbeni
Bulent Ersoy - Yasamak Istiyorum
Bülent Ersoy - Beni Hatirla Bülent Ersoy - Bir Gönül Sayfasi Bülent Ersoy - Bir Sevgili Bulamadim Bülent Ersoy - Gurbet Bülent Ersoy - Ne Cikar Bülent Ersoy - Sensizlige Alisacagim Bülent Ersoy - Sevdikten Sonra Bülent Ersoy - Yakti Beni Bülent Ersoy - Yaranamadim Bülent Ersoy - Yasamak Istiyorum
Bulent Ersoy - Yuz Karasi
Ahdunya Birakinseviyorum Canarakibihandanedersin Dertcekmeyegidiyorum Heygidigunler Istebizimhikayemiz Istiyorum Taksim-habergelmez Yalangozlerin Yuzkarasi Zamanakipgider
Bülent Ersoy - 1986 KONSERİ
Batan Gün Kana Benziyor Benim Sen Nemsin Ey Dilber Böyle Mi Esecekti Son Günümde Bu Rüzgar Burası Muştur & Asker Yolu Beklerim & Eymeli Yavrum Eymeli Gurbet Elde Her Akşam Hicran Oku Sinem Deler Huseyni Pesrev & Ezelden Asinanim Ben Hüzzam Peşrev & Görmedim Uysun Felek Amalime Ömrümüzün Son Demi Ömrün Şu Biten Neşvesi Tam Olsun Erenler Zamanı Var Ki Her Bezmim Anarsın
Bülent Ersoy - AVUSTURALYA KONSERİ
Ayrılmaksa Maksadın Bu Ne Sevgi Ah (Kıskanırım Seni Ben) Çile Bülbülüm Çile Gülüm Benim (Potpori) Hastayım Yaşıyorum İtirazim Var Kalenin Bedenleri Kapıldım Gidiyorum Kara Bahtım (uzun hava) Ölursem Yazıktır Sazlar Çalınır Çamlıca'nın Bahçelerinde Solsan da Sararsan yine gül pembe dehensin** Yaktı Beni
Bülent Ersoy - KONSER 1
Yusuf Paşanın Segah Peşrevi..Tut_i Mucize Guyem Ne Desem Laf Değil Mey -i Lalinle Dil Mestane Olsun Ayrılık Yarı Ölmekmiş O Bir Alevden Gömlekmiş Bensiz Ey Gül Gülsene Alemde Gönül Aşkınla Gözyaşı Dökmekten Usandı Artık Gülsende Yine Ah-ü Enin Eyledi Bülbül Hab-u Gahı Yare Girdim Arz İçin Ahvalimi Hasta Kalbimde Yanan Derdi Niçün Anlamadın Hayat Budur Sevgilim Geçenler Unutulur Küşade Talihim Hem Bahtım Uygun Ümitsiz Bir Bekleyiş Hasreti Yar İçimde
Bülent Ersoy - SELAM GELMESİN - 1981 Almanya Baskısı
Ayrılık Ümitlerin Ötesinde Bir Şehir Belki Bir Sabah Geleceksin Geçti Muhabbet Demi İçime Hep Hüzün Doluyor Kara Gün Dostu Ölürsem Yazıktır Sana Kanmadan Sazlar Çalınır Çamlıcanın Bahçelerinde Selam Gelmesin Yemenimin Uçları Çıkamam Yokuşları
Bülent Ersoy - Türk Sanat Müziği Konseri - 3
Bayati Peşrev Gül Yüzlülerin Şevkine Gel Gül Hazin Sümbül Perişan Aşkından Sen Nasıl Bıktın Saçların Tarumar Kimi Dertten İçermiş Kimi Neşeden Rast Peşrev Peşrev Dil Harab-ı Akşam Dönüşü Geçtim O Esrarlı.. Yaklaşıyor Gün Be Gün Yanıyor mu Yeşil Köşkün Lambası Taksim (Ney & Tambur )
BÜlent Ersoy – TÜrk Sanat MÜzİĞİ Konserİ – 2
- Bülent Ersoy - Yar Hemişe Dilde Sülhan Elde Saz Karımdır - Bülent Ersoy – Aşık Olduk Kim Kılar Canın Feda Cananın - Bülent Ersoy – Aylar Geçiyor Sen Bana Hala Geleceksin - Bülent Ersoy – Aşkın İçimde Rüya Kalbimde Duya Duya - Bülent Ersoy – Aynalar (Maya) - Bülent Ersoy – Etdi O güzel Ahde Vefa Müjdeler Olsun - Bülent Ersoy – Suy-i Kağıthanede Mecnun Misali - Bülent Ersoy – Kalbime Koy Başını Doktor Nabzımı Bırak - Bülent Ersoy – İçimde Kim Vardır Bir Bilebilsen - Bülent Ersoy – Her Gece Yollarda Gözledim Seni - Bülent Ersoy – Bu Ne Sevgi Ah Bu Ne Izdırap
şifre : excelci | |
| | | | Bülent Ersoy Full Albüm Serisi | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|